Időpont: 2020. augusztus 21. (péntek)
Helyszín: Gyomaendrőd, Erzsébet Liget
Nevezési díj: 3.000 Ft
A rendezőség biztosítja a versenyzők részére a helyszínt, vízvételi lehetőséget, a veszélyes hulladékgyűjtőt, valamint csapatonként 1 sörpad garnitúrát, mely a helyszínen vehető át.
- A nevezési díj halat nem tartalmaz; a helyszínen 800 Ft/kg áron élő ponty vásárolható.
- A VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTEL ELŐZETES JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT.
Jelentkezési lap letölthető: ITT
Jelentkezés: kfkk.halfozo@gmail.com
A részvételi díj befizetése a jelentkezést követően, díjbekérő alapján történik. A főzéshez szükséges hal mennyiségének kifizetése a helyszínen készpénzben történik. A KHESZ tagegyesületeinek regisztrált főzőcsapatainak nevezési díja 5 kg élő-tisztítatlan pontyot tartalmaz, melyet a helyszínen vehetnek át. (A nevezésnél és regisztrációnál kérjük előre jelezni.)
Főzőkategóriák:
- Tiszai-körösi jellegű halászlé
- Dunai jellegű halászlé
- Egyéb hallé (korhely hallé, halcsorba, stb.)
- Egyéb halétel (harcsapaprikás, füstölt hal, sült hal, stb.)
Zsűri elnöke: Tímár Attila mesterszakács
Díjazás:
- A főzőcsapatok főzőkategóriánként oklevél formájában bronz, ezüst és arany minősítést kapnak. Főzőkategóriánként az arany minősítést elért főzőcsapatokból az első három legjobb ételt elkészítő csapat kerül elismerésre és díjazásra. A díjazáson kívül a zsűri elismeréseket és különdíjakat is kioszt.
- A 2017 évben útjára indított vándordíjat a Zsűri általi abszolút győztes kapja meg.
- Nevezési díjat díjbekérő kiállítást követően, az intézmény TakarékBank Zrt-nél vezetett 53200125-11088372 számlaszámra való befizetéssel lehet rendezni.
Program:
- 7:00 – 8:30-ig Regisztráció, halátvétel a verseny helyszínén
- Délelőtt: látványfőzés a főzőverseny helyszínén; a helyszínen megvásárolhatók a halételek
- 10:00 Ünnepi Köszöntő
- 10:30 Szórakoztató színpadi programok
- 16:30 Főzőverseny eredményhirdetése
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!