XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző Verseny – FELHÍVÁS

Időpont: 2020. augusztus 21. (péntek)

Helyszín: Gyomaendrőd, Erzsébet Liget

Nevezési díj: 3.000 Ft

 A rendezőség biztosítja a versenyzők részére a helyszínt, vízvételi lehetőséget, a veszélyes hulladékgyűjtőt, valamint csapatonként 1 sörpad garnitúrát, mely a helyszínen vehető át.

  • A nevezési díj halat nem tartalmaz; a helyszínen 800 Ft/kg áron élő ponty vásárolható.
  • A VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTEL ELŐZETES JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT.

Jelentkezési lap letölthető: ITT

Jelentkezés: kfkk.halfozo@gmail.com

A részvételi díj befizetése a jelentkezést követően, díjbekérő alapján történik. A főzéshez szükséges hal mennyiségének kifizetése a helyszínen készpénzben történik. A KHESZ tagegyesületeinek regisztrált főzőcsapatainak nevezési díja 5 kg élő-tisztítatlan pontyot tartalmaz, melyet a  helyszínen vehetnek át. (A nevezésnél és regisztrációnál kérjük előre jelezni.)

Főzőkategóriák:

  • Tiszai-körösi jellegű halászlé
  • Dunai jellegű halászlé
  • Egyéb hallé (korhely hallé, halcsorba, stb.)
  • Egyéb halétel (harcsapaprikás, füstölt hal, sült hal, stb.)

Zsűri elnöke: Tímár Attila mesterszakács

Díjazás:

  • A főzőcsapatok főzőkategóriánként oklevél formájában bronz, ezüst és arany minősítést kapnak. Főzőkategóriánként az arany minősítést elért főzőcsapatokból az első három legjobb ételt elkészítő csapat kerül elismerésre és díjazásra. A díjazáson kívül a zsűri elismeréseket és különdíjakat is kioszt.
  • A 2017 évben útjára indított vándordíjat a Zsűri általi abszolút győztes kapja meg.
  • Nevezési díjat díjbekérő kiállítást követően, az intézmény TakarékBank Zrt-nél vezetett 53200125-11088372 számlaszámra való befizetéssel lehet rendezni.

Program:

  • 7:00 – 8:30-ig Regisztráció, halátvétel a verseny helyszínén
  • Délelőtt: látványfőzés a főzőverseny helyszínén; a helyszínen megvásárolhatók a halételek
  • 10:00 Ünnepi Köszöntő
  • 10:30 Szórakoztató színpadi programok
  • 16:30 Főzőverseny eredményhirdetése

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!