Egyesületi tisztségviselők versenye, azaz Elnök-Titkári Találkozó a fás-tavon

Szövetségünk összesen 93 tagegyesületéből 43 egyesület tisztségviselője vett részt az idei Elnök-Titkári Találkozón és Horgászversenyen. A több mint 30 éve rendszerint szeptember első péntek-szombatján megrendezett programnak immár több éve a KHESZ tulajdonában lévő Fás-tó versenypályának nevezett szakasza ad otthont. A jó hangulatban telt 22 óra alatt a résztvevők összesen 408 kilogramm halat fogtak, amelyből az „A” szektorban, azaz a befolyótól lefelé 60 kilogrammot, a „B” szektorban, az un. nyugdíjas soron 201 kilogrammot, még a „C” szektorban 148 kilogrammot fogott a mezőny.

A csapatokat dr. Kutyej Lajos, a KHESZ alelnöke köszöntötte, majd dr. Gorda Sándor a KHESZ Halgazdálkodási Bizottságának elnöke osztotta meg tapasztalatait a horgászvizek állapotáról és néhány gyakorlati tanáccsal látta el a hallgatóságot.

Az eredményhirdetést Nemes Attila, a KHESZ ügyvezető igazgatója ismertette, a díjakat Molnár Magdolna a KHESZ Felügyelő Bizottságának elnöke, dr. Kutyej Lajos és dr. Gorda Sándor adták át.

A legnagyobb békés halért járó serleget és díjat a békéscsabai Dózsa Horgászegyesület nyerte 8,3 kilogrammos tükörpontyával.

A legnagyobb ragadozó halért járó serleget és díjazást a Szeghalmi Sporthorgász Egyesület nyerte 1,43 kilogrammos harcsájával.

Részletes eredmények a képek között.